• admin
  • 31/05/2018 08:20
  • Events
  • 13

On 25/05/2018, Research Committee of An Giang University approved the research on producing juice from pulp and cover of mangosteen (Garcinia mangostana) of Mr. Dao Van Thanh of Food Technology Department, An Giang University.

 

ThS. Đào Văn Thanh – chủ nhiệm đề tài nghiên cứu Chế biến nước giải khát từ thịt và vỏ quả măng cụt
Mr. Dao Van Thanh – Project leader on making juice from pulp and cover of mangosteen

 

Chủ nhiệm đề tài báo cáo kết quả nghiên cứu trước Hội đồng
The project leader presented the research findings

 

Using the substances from mangosteen cover in making juice, the research pointed out findings on temperature, pH levels, enzyme, duration, pasteurisation.

 

Quy trình chế biến nước giải khát măng cụt
Quy trình chế biến nước giải khát măng cụt

 

The Research Committee approved the research project with the scores of 85.28/100.

Minh Tri – Office of Research and Postgraduate Education Management

Translated by Chi Do Na

Images :

Related Post: